nieuws & inspiratieWe delen graag nieuws en wat ons inspireert, met jou. Belangrijke ontwikkelingen, nieuwsfeiten, indrukken die we onderweg opdoen, quotes, artikelen, trends. Dat wat ons raakt en beweegt.
12 juni 2019

De meerwaarde van Peter Gelens

Wat is de kracht van Peter? Een klant aan het woord over de meerwaarde van Peter Gelens van areaconsult.
6 mei 2019

Onze samenwerkingspartner Heleen van Ommeren

Onze samenwerkingspartner Heleen van Ommeren biedt 2 interessante trajecten: Topteams en Professionele Persoonlijke Ontwikkeling. Wat Heleen te bieden heeft? Lees hier verder.
10 april 2019

Politiek is ook teamwork

"Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden." Vorige week hebben we voor een Gelderse gemeente gewerkt aan het verbeteren van samenwerking op diverse niveaus.
30 maart 2019

Bouwen aan verbinding

Op maandag 25 maart mochten wij weer werken aan teamsamenwerking. En dat deden we zelf ook met een samenwerking!
20 februari 2019

Leergang Persoonlijk Leiderschap voor managers in de zorg

Voor de 4e keer organiseert onze partner BrinQ de succesvolle leergang persoonlijk leiderschap voor managers in de zorgsector.
18 februari 2019
22.1-img-logo jonge scheuten

Complexe vraagstukken

Blog over een aanpak van complexe vraagstukken waarin meerdere inzichten, modellen, methoden en technieken worden samengebracht.
18 februari 2019

Leiderschap; samen op een lijn komen

Recent hebben we, in samenwerking met Suzanne Brinkman van BrinQ, een management ontwikkel traject succesvol afgerond.
23 januari 2019

HR is aan zet! Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Kom op 19 februari 2019 naar het jaarlijkse HR symposium van Avans Hogeschool !
23 januari 2019

Van partijen naar Partners

Twintig jeugdzorg aanbieders werken aan samenwerken; van partijen naar partners
13 juni 2018

hersteldienst van Verbroken Verbindingen

De essentie van ons werk? Ik zie het vaak als het herstellen van verbroken verbindingen. De verbinding tussen onszelf en de taak die er ligt en opgepakt moet worden. Tussen de individuele medewerker en het team waar zij of hij onderdeel van maakt. Zorgen dat iemand haar of zijn talent scherper ziet, beter in kan zetten omwille van de klant, client, maar ook om het team sterker te maken. Een organisatie krijgt ziel, kracht, spirit en scheppende energie, als het als het ware een vitale, psycho- sociale entiteit is. Een sociaal hecht vlechtwerk; mensen die samenkomen om te samen te […]
19 april 2018

werken met jezelf – 15 november 2018

Een nieuwe dimensie om gezondheid te bevorderen. Bianca Vugts en Wilfried de Jong organiseren een dag voor artsen om stil te staan bij zichzelf. Door de hectiek van de dag wordt er soms vergeten hoeveel voldoening er te halen valt uit de ontmoeting met patiënten. Tijdens deze dag kun je kennismaken met diverse methoden om te midden van de regeldruk in contact te blijven met de passie van het vak.   Wanneer: 15 november 2018 Voor meer informatie klik op deze Flyer – werken met jezelf.  
26 februari 2018

wendbaarheid, flexibiliteit en zelfleiderschap; wat moet HR daarmee!?

Veel organisaties binnen zorg, onderwijs en welzijn zetten momenteel stappen in de richting van minder management, van meer autonomie bij de professional of het team. Er is een ontwikkeling gaande die onomkeerbaar lijkt. Organisaties proberen minder bureaucratisch te worden, willen weer meer werken vanuit de bedoeling. Dat vraagt om koers, visie, lef en leiderschap. Maar ook om een afdeling HR die haar bijdragen levert aan dit soort processen. Een afdeling die waarde toevoegt aan de transitie. In een interactieve workshop staan we stil bij deze uitdaging: hoe gaat HR hier mee om? En hoe kan zij haar bijdrage leveren en […]
Secured By miniOrange