nieuws & inspiratieWe delen graag nieuws en wat ons inspireert, met jou. Belangrijke ontwikkelingen, nieuwsfeiten, indrukken die we onderweg opdoen, quotes, artikelen, trends. Dat wat ons raakt en beweegt.
27 november 2019

Goed op het speelveld staan

Peter blogt naar aanleiding van een traject met verpleegkundigen. Bij hen speelt een complex vraagstuk rondom samenwerken. Dit gaat o.a. over positie (kunnen) nemen, over verbinding met de anderen op het speelveld (teamleider, manager, arts, verzorgenden) en over (interactie)patronen die van invloed zijn.
28 oktober 2019
5.5-img-samenwerking zorgt voor aanvulling

Help of hinder ik jou nu?

Recent heeft Peter een sessie begeleid waarin lijn en staf nader tot elkaar komen; en daarmee een stevige stap zetten in het verbeteren van samenwerking.
28 oktober 2019

Stroomversnellers

Wil jij ook: - In een korte, intensieve tijd worden meegenomen in onze veranderende context? - De stroomversneller zijn in veranderingsprocessen, vandaag en morgen? - Leren vanuit andere invalshoeken te gaan denken en ook doen? - Je professionele netwerk een boost geven?
27 oktober 2019

Without memory or desire

Een blog van Peter over arbeidsmobiliteit in het licht van een bijeenkomst met Brabantse Gemeenten. Waar ook nog gecreëerd wordt met LEGO Serious Play.
14 oktober 2019
4.2-img-logo bravis

Klant aan het woord

Peter krijgt de medewerker die is uitgeblust weer in beweging, met een objectieve en humoristische werkwijze. Tjaak Takens is werkzaam als teamleider bij Bravis ziekenhuis en vertelt over haar ervaring met Peter Gelens van areaconsult.
9 oktober 2019

Stroomversnellers in HRM

Areaconsult organiseert ism HRMvrouwen deze toptraining op 15 en 29 januari, een terugkomdagdeel en individuele coaching en verbeter je verander-skills.
9 oktober 2019

Klant aan het woord

Peter is een kei in het versimpelen van complexe problemen om vervolgens op een luchtige manier de diepte in te gaan. Saskia de Kort is werkzaam vanuit de Gemeente Goirle bij het WerkgeversServicepunt. Ze vertelt over haar ervaring met areaconsult.
30 september 2019

Persoonlijk leiderschap voor managers in de zorg

Onze partner Suzanne Brinkman van BrinQ training & communicatie start, na alweer 4 succesvolle, de 5e leergroep.
25 september 2019

Je eigen flatje eerst op orde en dan eens verder kijken op de galerij

Peter Gelens van areaconsult blogt over het begeleiden van een dialoogsessie op een school.
20 september 2019
4.2-img-logo pleyade

areaconsult, van harte aanbevolen

Kim Peters-Aleven is gebiedsmanager bij Pleyade. Zij vertelt over haar ervaring met areaconsult. Over Peter zegt zij o.a.: "Peter denkt altijd in mogelijkheden en is een kei in prikkelen, raken, stimuleren en motiveren." Van harte aanbevolen!
18 september 2019

Zo helder is het niet

Een blog van Peter Gelens waarin een pijnlijke elleboog en het Amazonegebied aan elkaar worden gelinkt. Ofwel; een integrale manier van kijken naar complexe problemen. https://www.linkedin.com/pulse/zo-helder-het-niet-peter-gelens/?published=t
16 september 2019
4.1-img-samen onderweg naar

Participatief veranderen

Hoe een gemeente door middel van werkvormen als World Café de buitenwereld betrekt en ook verandering aanbrengt in de manier van organisatieverandering; en zo een gemeente wordt die permanent leert. Ook winst behalen op meerdere fronten?
Secured By miniOrange