teamcoaching

We coachen tal van teams. Dat zijn teams met professionals (in zorg, onderwijs of bij de overheid), maar ook management- en directieteams. Daarnaast cross sectorale teams, mensen uit meerdere organisaties, branches of sectoren die samenwerken aan een taak, een project of innovatie. Ook daar ondersteunen we als procesbegeleider, als “vertaler”, verbinder en aanjager. Met als doel het resultaat van de klant.

waarom teamcoaching jouw organisatie kan helpen
Teamcoaching is een belangrijk instrument om het werkvermogen van teams te vergroten, zonder dat de teamleden harder gaan werken. Ieder team is een “vat vol mogelijkheden” en om die te ontsluiten is teamcoaching een goed instrument. We willen met teamcoaching ook bijdragen aan meer werkplezier in organisaties, aan een sterker sociaal weefsel, aan een hechtere werkgemeenschap.

de opzet van onze aanpak
Onze aanpak kent een duurzaam karakter. Daarvoor hebben we tijd nodig. Een team is een “human fabric”, een complex stelsel van relaties, belangen, patronen, codes en gewoonten. Die complexiteit ontrafelen we graag met een team. Daarbij zoeken we naar de hefboom om dit team naar zijn next level te brengen. Altijd in dialoog en met respect voor wat we aantreffen.

vrijblijvend adviesgesprek

“Een team is een 'human fabrique', een complex stelsel van relaties, belangen, patronen, codes en gewoonten.”

Secured By miniOrange