organisatieadvies

Organisatieadvies is een brede, generieke dienst van ons. Onze klanten hebben behoefte aan adviezen op het gebied van HRM (doorontwikkelen van de afdeling), management development (opstellen van een ontwikkelprogramma), het opzetten van een verandertraject (cultuur, strategie e.d.) of vragen ons te kijken naar een ander aspect van de organisatie.  We proberen te zien wat ‘anderen, de mensen in de organisatie’ niet zien. We brengen een nieuwe zienswijze in de kamer, waardoor we onze klanten verrijken en we bijdragen aan hun succes.

waarom organisatieadvies jouw organisatie kan helpen
Een organisatieadvies betekent dat andere ogen kijken naar jouw organisatie. Die andere ogen, die van ons, zien andere zaken, verbanden en patronen die niet meer opvallen voor mensen die al langer werken in dit bedrijf of deze instelling.  Onze ogen voegen iets toe. We verbreden het blikveld en verdiepen het. We gaan op zoek naar onderliggende dynamieken, de onderstroom binnen een organisatie. Op die manier vergroten we de kans op succes van beleid en implementatie.

de opzet van onze aanpak
We gebruiken tal van instrumenten om zicht te krijgen op wat er binnen een organisatie gebeurt. We lopen graag mee op de werkvloer, sluiten aan bij het werkoverleg, kijken in notulen en praten met mensen in de organisatie. We zetten enquêtes uit en gaan met mensen in dialoog aan de hand van analyse modellen. Dialoog is wat ons kenmerkt in onze aanpak. Een open gesprek, een open kijk. En anderen helpen meer te gaan zien door anders te kijken.

meer informatie

“Life is what happens to you, when you are busy making other plans”

- John Lennon -
Secured By miniOrange