coaching on the job

Coaching on the job is voor ons echt coachen op de werkvloer. We lopen graag letterlijk mee met manager of medewerker, daar waar dit kan. We willen ruiken en proeven in wat voor werkcontext zij of hij iedere dag verkeert. Welke krachten op hem of haar inwerken. Alleen zo gaan we zien wat iemand nodig heeft, wat hem of haar past om te doen, wat iemands volgende stap is. 

waarom coaching on the job jou kan helpen
Onze inzet is om mensen beter achter te laten dan toen we ze ontmoetten aan het begin van het traject. De coaching richt zich op de grootste uitdagingen waar mensen zich voor geplaatst zien. En dan niet alleen op de coachee, maar ook op de uitdagingen, de cases waarmee zij of hij te maken heeft. Coachen is voor ons zorgen dat mensen beter functioneren, presteren, omdat ze beter zijn toegerust. Omdat ze hun handelingsrepertoire verbreed hebben en meer zelfkennis hebben gekregen.

de opzet van onze aanpak
Onze aanpak omvat een goede intake van de werkcontext van de coachee. Van zijn of haar cases, uitdagingen en puzzels. En natuurlijk de intake van de coachee zelf. We stellen leerdoelen vast aan de voorkant, stemmen verwachtingen af en nemen desgewenst testen af. Dit laatste voert een van onze partners uit. Coach sessies zijn voor ons dialoogsessies, waarbij we reflecteren, patronen herkennen, kracht en kansen zien, leermomenten en valkuilen ontdekken, zorgen en passie voelen.
We zorgen dat onze coachees gaan zien, waardoor ze anders gaan handelen.

vrijblijvend adviesgesprek

“Kracht en kansen zien, leermomenten en valkuilen ontdekken, zorgen en passie voelen.”

Secured By miniOrange