over areaconsult

Wij zijn specialist in training, coaching & advies van individuen, teams en organisaties. Wij gaan aan de slag om potentieel vrij te maken en te verbinden met organisatiedoelstellingen. Individueel of in teamverband, maar altijd vanuit concrete doelen en ambities. Daar ligt ons hart, onze kracht en daar zijn we goed in. Hoe wij het verschil maken?  

oprechte aandacht
Vanuit een oprechte intentie willen we bijdragen aan beter. We staan vragend in het leven en staan open voor jouw verhaal. We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming.

professionele inzichten
Wetenschappelijke- en methodische inzichten vormen de basis van al onze interventies. We staan open voor kritiek en reflectie en zoeken altijd naar nieuwe wegen om onze eigen aanpak te blijven verbeteren.

bezielen en verrijken
Bij areaconsult versterken we het sociale weefsel van een organisatie en vitaliseren we mensen. We stimulereren ontwikkeling en bezielen. Verrijk jezelf, je organisatie, “come alive” en ontsluit je potentie.

meer informatie

“We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming."

 
 
Secured By miniOrange