talentontwikkeling

 

Een mens is een vat vol mogelijkheden. En vaak een veel groter vat. Daar zijn we in geïnteresseerd, in die potentie. Hoe krijg je die tot leven gebracht? Wat hindert en wat helpt daar bij? Mensen helpen hun potentie te ontsluiten, is een van de diensten die we inzetten. We gebruiken daar tal van instrumenten en methoden voor. En altijd met als doel om “meer mens te maken”.  

waarom talentontwikkeling jou kan helpen
Talentontwikkeling is mensen helpen om hun volle potentieel te vinden en dat vervolgens te gaan benutten. Mensen maken en houden zich vaak kleiner dan ze zijn. Dit kan te maken hebben met belemmerende overtuigingen, met onzekerheid, met perfectionisme of tegenslag. Talentontwikkeling betekent tot leven komen. Meer inzetten van je vermogen. Dat brengt meer of betere resultaten, meer werkplezier en het gevoel van waarde te zijn en bij te dragen.

de opzet van onze aanpak
Talentontwikkeling is een coachend traject waarbij we met de coachee op pad gaan om zijn of haar potentieel te ontdekken. Veel mensen zijn “onbewust bekwaam”. Daar zetten we de zoeker op. Maar ook op “bewust onbekwaam”. Vaak denken medewerkers of managers dat ze iets niet kunnen. Vervolgens blijkt daar geen enkel bewijs voor te zijn. We zijn vaak wie we denken te zijn. Veranderen we onze gedachten, dan veranderen we onszelf. Zo eenvoudig en moeilijk tegelijk is dat. Die gedachten zijn hardnekkig en zitten diep. Die hinderen soms meer dan ze helpen. We zetten NLP en Socratische coach technieken in om deelnemers te helpen hun doelen te bereiken.

 

vrijblijvend adviesgesprek

“Mensen maken en houden zich vaak kleiner dan ze zijn.”

Secured By miniOrange