teamsamenwerking

Teamsamenwerking is een thema, waarmee we momenteel op veel plaatsen bezig zijn. Veel bedrijven en instellingen voelen aan dat hier nog een wereld te winnen valt, dat er een grote potentie te ontsluiten valt. En terecht: heel veel teams zitten nog niet in hun performing fase. In die fase is het team het meest “on task”. Dan levert het de grootste bijdrage, zowel qua kwantiteit als kwaliteit. En met het meeste werkplezier. Daar dragen we graag aan bij.

waarom teamsamenwerking jouw organisatie kan helpen
Organisaties worden steeds complexere systemen. Aan de binnenkant ervan vallen muren steeds meer weg en moeten medewerkers integraler leren werken. Dat betekent meer multidisciplinair. Tegelijkertijd is de rand tussen de organisatie en de omgeving steeds vager aan het worden. Steeds meer partijen krijgen invloed op de organisatie of werken er mee samen. Samenwerking is een sleutelbegrip. Maar ook een economisch begrip: samenwerking leidt tot betere resultaten. Tot betere afstemming en coördinatie, efficiency en kostenbesparing.

de opzet van onze aanpak
Stappen zetten met teamsamenwerking begint met een gedeelde analyse van de huidige situatie van ieder team. Die analyse maken we altijd samen met de teamleden. Daarvoor zetten we instrumenten in als dialoogsessies, brown paper sessies en enquêtes. Ook zetten we tools in als Insights Discovery en TMA (talenten motivatie analyse). We helpen teams om een analyse te maken en aan de slag te gaan met hun ontwikkelpunten. Hierbij zetten we vaak coaching in als instrument.

vrijblijvend adviesgesprek

“Samenwerken is een competentie die aan gewicht wint en steeds meer wordt gekenmerkt als een cruciale vaardigheid binnen een functie”

Secured By miniOrange