loopbaan coaching

 

We coachen momenteel diverse professionals en managers in hun loopbaan. Beroepen verdwijnen steeds sneller of krimpen, met als groot voorbeeld het aantal managers in ons land. Een loopbaan is steeds meer een aaneenschakeling van momenten van kiezen, netwerken, je kennis actualiseren, invloed hebben en gebruiken, weten wat je diep in je hart wilt en dat als leidraad nemen. In die cruciale processen van keuzes maken, reflectie en in actie komen, ondersteunen wij mensen graag.  

waarom loopbaancoaching jou kan helpen
Is iedere stap in je loopbaan “een stap naar jezelf toe”? Kom je steeds dichter bij je authentieke energie en missie? Dat zijn belangrijke vragen. Werken is prestaties leveren, en daarvoor moet je wel “met je hele lijf in een baan passen”. Kortom: sluiten karakter – en functieprofiel op elkaar aan? Past het bedrijfsprofiel bij jou? Stress is een steeds groter wordend probleem in de BV Nederland. Door middel van loopbaan coaching is daar ook iets aan te doen. De juiste match tussen mens en organisatie. De juiste fit tussen talent en taak. Dat is ons richtsnoer.

de opzet van onze aanpak
Loopbaancoaching begint altijd met een uitgebreide verkenning van “de binnenkant van de coachee”. Dit doen we door middel van een intake, een vragenlijst en een aantal testen (dit kan Insights Discovery zijn of TMA). We kijken naar het CV en LinkedIn profiel. We stellen doelen, stemmen verwachtingen af en gaan met de deelnemer aan de slag. In dialoog komen we tot een route, maar ook tot een plan B. We laten de deelnemer zoveel mogelijk het werk doen. Hierbij spiegelen en bevragen, bemoedigen en wijzen we naar andere deuren. Onze aanpak is samen te vatten als: vinden in plaats van zoeken. Er is al veel dat van waarde is, zoals de talenten en de netwerken van de deelnemer. Daarbinnen vinden we aanknopingspunten voor de reis. En bereiken we de bestemming. We gebruiken NLP en Socratische coach technieken tijdens onze dialogen met coachees.

 

vrijblijvend adviesgesprek

“Onze aanpak is samen te vatten met: vinden in plaats van zoeken.”

Secured By miniOrange