persoonlijke ontwikkeling

 

Naast de ontwikkeling van organisatie en teams, zowel op de werkvloer als management en directie, bieden wij ook diensten aan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gaan om coaching on the job. Maar ook coachen in het kader van loopbaanvraagstukken.

Werken, een loopbaan, het is soms topsport. Meer dan ooit wordt er veel van mensen gevraagd. In die woelige wereld willen wij een baken van rust zijn van waaruit mensen hun pad vinden. Hun natuurlijke manier om hun weg te vervolgen.

coaching on the job


Coaching on the job is voor ons echt coachen op de werkvloer. We lopen graag letterlijk mee met manager of medewerker, daar waar dit kan. We willen ruiken en proeven in wat voor werkcontext zij of hij iedere dag verkeert. Welke krachten op hem of haar inwerken. Alleen zo gaan we zien wat iemand nodig heeft, wat hem of haar past om te doen, wat iemands volgende stap is.


meer informatie

loopbaan coaching


We coachen momenteel diverse professionals en managers in hun loopbaan. Beroepen verdwijnen steeds sneller of krimpen, met als groot voorbeeld het aantal managers in ons land. Een loopbaan is steeds meer een aaneenschakeling van momenten van kiezen, netwerken, je kennis actualiseren, invloed hebben en gebruiken, weten wat je diep in je hart wil en dat als leidraad nemen. In die cruciale processen van keuzes maken, reflectie en in actie komen, ondersteunen we mensen graag.


meer informatie

talentontwikkeling


Een mens is een vat vol mogelijkheden. En vaak een veel groter vat. Daar zijn we in geïnteresseerd, in die potentie. Hoe krijg je die tot leven gebracht? Wat hindert en wat helpt daar? Mensen helpen hun potentie te ontsluiten, is een van de diensten die we inzetten. We gebruiken daarbij tal van instrumenten en methoden. En altijd met als doel om “meer mens te maken”.


meer informatie

“Een mens is een vat vol mogelijkheden.

Secured By miniOrange