De meerwaarde van Peter Gelens

Als het échte probleem niet helder wordt of onbesproken blijft, is dat het moment om Peter in te zetten” – Michel Tromp, Directeur/Gemeentesecretaris Gemeente Zevenaar

“Ik heb Peter in de afgelopen 10 jaar leren kennen als iemand die razendsnel de vinger op de zere plek legt en deze direct bespreekbaar weet te maken, door onder andere humor te gebruiken. Peter verbindt zijn ruime theoretische kennis moeiteloos aan de vraagstukken en heeft voor elke situatie wel een model beschikbaar dat inzichten geeft. Peter is geen doorsnee-man in zijn vak; hij brengt leven in de brouwerij en wakkert, op zijn eigen vurige wijze, het vuur flink aan” 

Michel Tromp is Directeur/Gemeentesecretaris bij de Gemeente Zevenaar. Peter heeft voor de Gemeente enkele sessies met het College en het MT begeleid. Binnenkort gaan ze weer samen aan de slag in een tweedaagse.