werken met jezelf – 15 november 2018

Een nieuwe dimensie om gezondheid te bevorderen.

Bianca Vugts en Wilfried de Jong organiseren een dag voor artsen om stil te staan bij zichzelf. Door de hectiek van de dag wordt er soms vergeten hoeveel voldoening er te halen valt uit de ontmoeting met patiënten. Tijdens deze dag kun je kennismaken met diverse methoden om te midden van de regeldruk in contact te blijven met de passie van het vak.

 

Wanneer: 15 november 2018
Voor meer informatie klik op deze Flyer – werken met jezelf.

 

Secured By miniOrange

We willen je graag een fijne tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten