impressie bijeenkomst Transvorm Actueel

Onder het mom van ‘Verandering is de enige constante’  heeft er aan het begin van de zomer, op 15 juni 2016, een bijeenkomst plaatsgevonden van Transvorm Actueel, waarbij Peter aangesloten is geweest. Tijdens deze bijeenkomst zijn de thema’s Zelfleiderschap en Adaptief Vermogen behandeld. Peter heeft samen met Marjella Adriaans (manager opleiding & ontwikkeling, Lunet Zorg) en Nicole Verhoeven (teamleider, Severinus Academie) deelnemers van Transvorm begeleid in een ontdekkingstocht naar de volgende onderwerpen:

– Wat doet een wereld van contante verandering met medewerkers die daar niet aan gewend zijn?
– Wat vraagt zelfleiderschap van medewerkers?
– Wat vraagt zelfleiderschap van de organisatiecultuur?
– En vooral: waar sta je zelf als het gaat om adaptief vermogen?

Met behulp van beeldtafels en dialoog is er uitvoerig bij deze vragen stilgestaan. Klik op de volgende link om een impressie te krijgen van de bijeenkomst: Transvorm Actueel sfeerimpressie.