magazine jonge scheuten 2016!

Beste mensen,

De zomer is in volle gang. Tijd voor andere dingen en om de drukte even achter ons te laten.
We hebben hard gewerkt aan een aantal inspirerende studie-, cursus- en bezinningsdagen die we in het najaar aanbieden. Om jullie hiervan op de hoogte te brengen en om jullie wat leesvoer te geven voor deze zomer, hebben wij gewerkt aan een online magazine: https://www.jil.st/xvU98Y.

In dit magazine vertelt Peter kort waar areaconsult zich deze maanden mee bezig houdt en er is meer te lezen over de verschillende studie- en reflectiedagen van jonge scheuten. Zo wordt er meer informatie gegeven over de vijfde gamechangers training, in beweging met NANkracht, train de teamcoach met CSS Breda en it’s the context! Tot slot heeft Peter een blog geschreven, teroverpeinzing in de zomerzon: “Ontkooi je eigen organisatie, te beginnen bij jezelf“. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder in het magazine.

We zijn er trots op! Alle reacties zijn welkom.