Testimonial gamechangers

In het voorjaar is voor de derde keer de training gamechangers verzorgd door Peter Gelens. En omdat feedback het ontbijt van verbetering is, hebben wij een vragenlijst naar alle deelnemers gestuurd om hun meningen over de training te delen. Wat een positieve reacties! Belangrijke voeding voor het programma. Met trotst kunnen wij zeggen dat de training met een 8,4 is beoordeeld vanuit een respons van 77,8%.

De deelnemers zijn het unaniem erover eens dat er voldoende theorie wordt aangeboden in het trainingsmateriaal, dat zowel voorafgaand de training als naderhand bestudeerd kan worden. De artikelen geven een waardevolle invulling aan de trainingen. Naast de theorie wordt de training vooral als leerzaam ervaren door de praktische voorbeelden die gegeven worden. Dit veelal ter ondersteuning en inspiratie.

Peter wordt door iedereen als een energieke en inspirerende trainer omschreven. In de feedback wordt er tevens aangegeven dat hij veel tijd neemt om in te gaan op vragen die er zijn bij de deelnemers. Persoonlijke benadering, waardering en complimenten staan in de bijeenkomsten centraal. De groepsgrootte van 9 deelnemers maakte dit mogelijk. Een van de deelnemers geeft aan: “Aan enthousiasme, motivatie en humor is er bij Peter geen gebrek! Dat werkt heel aanstekelijk en brengt een uitermate positieve sfeer met zich mee”. Wat betreft de deskundigheid, wordt er gezegd dat Peter een enorme berg theoretische kennis en praktische ervaring op zijn vakgebied heeft, waardoor je veel van hem kunt leren.

“Een wandelende WIKIPEDIA. Heerlijk om naar zijn verhalen en voorbeelden te luisteren, waar stiekem veel kennis in gedeeld wordt”.

Uiteraard zijn er enkele verbeterpunten meegegeven. Wij zullen deze punten met zorg behandelen en meenemen voor de volgende gamechangers. Let op! Deze start in het najaar op 12 en 19 oktober, 9 en 30 november.

Nieuwsgierig geworden? Wil jij deze training net zo positief beleven als jouw voorgangers? Klik op deze flyer voor meer informatie.