ons inspirerende netwerk

 

Het hart van areaconsult wordt gevormd door Peter Gelens en Lenny Dekkers. We werken samen met de groeisaam groep, maar ook met andere zelfstandige professionals.  

Zuiver C is hèt communicatiebureau voor (basis)onderwijs en zorg. We houden van duidelijke taal en een praktische aanpak. We ontzorgen klanten en duiken vol enthousiasme in kleine en grote communicatie vraagstukken: van tekst, video en jaarverslag tot trainingen en strategisch advies.

Gerias is een training-advies bureau gespecialiseerd in de ouderenzorg, persoonlijk en met aandacht voor u! Drie enthousiaste en bevlogen GZ-psychologen bieden trainingen aan (zorg) professionals over complexe psycho-sociale onderwerpen.

CSS Breda heeft haar focus op leertechnologie en beeldend trainen. StaBreda richt zich op de ontwikkeling van mens en organisatie, waarbij creatieve werkvormen kenmerkend zijn voor haar aanpak. Collegia richt zich op trainingen, procesbegeleiding en dagvoorzitterschap. Tevens is het “een theatermaker op het gebied van arbeidsmobiliteit”.

We werken samen met bureau 22 graden, specialist in resultaatgericht ondernemerschap in de sectoren zorg, welzijn en overheid.

 

interesse in een samenwerking?

zuiver-c-logo

“Door verschillende manieren van kijken en werken vinden we altijd een route richting een duurzaam resultaat.

Secured By miniOrange