Ons inspirerende netwerk

Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals, die hun kracht en expertise gebundeld hebben om meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Binnen dit netwerk delen we kennis, inzichten en ervaring. We leren van elkaar, met als doel een nog betere professional te worden. De leden van het netwerk hebben ieder hun eigen bril om naar casuïstiek te kijken. Die verscheidenheid is de kracht van dit samenwerkingsverband. We willen multifocaal kijken, totdat we de hefboom van veranderen zien. Doordat we samenwerken, ontstaat voor onze opdrachtgevers de mogelijkheid om een breder pakket aan diensten af te nemen. Dat leidt tot meerwaarde voor medewerkers en organisaties.

interesse in een samenwerking?
Logo Lisette Immink

Lisette Immink

Ruime ervaring als trainer, coach en HR business partner met speciale aandacht voor organisatieontwikkeling en leren, om zo het beste uit mens en organisatie te halen. Daarnaast zet zij zich in als coach voor individuele vragen die specifiek gaan over het combineren van werk met een zorg intensieve thuissituatie.
Logo Iris van Nes

Iris van Nes

Wij veroorzaken [email protected]! Wij helpen organisaties bij het detecteren en ontwikkelen van de talenten in hun organisatie, of het nu in- door of uitstroom betreft. Dat doen we door middel van advies, assessments en operationele ondersteuning bij de implementatie.

Bekijk website
Logo Karin Sizoo

Karin Sizoo

Karin is een senior trainer gespecialiseerd in trainingen en coaching op het gebied van gedrag en communicatie. Persoonlijk leiderschap is daarin een centraal thema. Om deelnemers zo actief mogelijk te betrekken bij hun leerproces laat zij hen ervarend leren. Karin zet hiervoor graag honden en theater in als middel.

Bekijk website
Logo Lenny Dekkers

Lenny Dekkers

De kracht van Lenny is zorg en ondernemerschap bij elkaar brengen, makelen en schakelen tussen initiatieven en komen tot kansrijke, toekomstgerichte concepten voor de zorg.

Bekijk website
Logo Anouk Ketels

Anouk Ketels

Anouk adviseert en ondersteunt directie en management bij strategische, tactische en operationele HR-zaken in de functie van projectleider of HR business partner. Daarnaast houdt Anouk zich bezig met duurzame inzetbaarheid en kan zij organisaties begeleiden in het opzetten van een totaalprogramma waarin alle elementen van duurzame inzetbaarheid samenkomen.

Bekijk website
Logo Lisette Immink

Riènne Oomes

Oomes loopbaanbegeleiding en Coaching brengt professionals weer in verbinding met zichzelf en hun werk. Met het laatste restje energie terug gaan naar je talent en het zelfvertrouwen om weer met plezier te werken.

Bekijk website
Logo Karin Neijenhuis

Karin Neijenhuis

Karin’s motto is “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Ze visualiseert visies en plannen, zodanig dat ze een zichtbaar plekje in een lijst verdienen en niet in de spreekwoordelijke lade. Daarbij combineert ze haar tekenvaardigheden met haar expertise als communicatieadviseur.

Bekijk website
Logo CSS

22 graden

We werken samen met bureau 22 graden, specialist in resultaatgericht ondernemerschap in de sectoren zorg, welzijn en overheid.

Bekijk website
Logo Gerias

Gerias

Gerias is een training-advies bureau gespecialiseerd in de ouderenzorg, persoonlijk en met aandacht voor u! Drie enthousiaste en bevlogen GZ-psychologen bieden trainingen aan (zorg) professionals over complexe psycho-sociale onderwerpen.

Bekijk website
Logo CSS

CSS Breda

CSS Breda heeft haar focus op leertechnologie en beeldend trainen.

Bekijk website
Logo Zuiver C

Zuiver C

Zuiver C is hèt communicatiebureau voor (basis)onderwijs en zorg. We houden van duidelijke taal en een praktische aanpak. We ontzorgen klanten en duiken vol enthousiasme in kleine en grote communicatie vraagstukken: van tekst, video en jaarverslag tot trainingen en strategisch advies.

Bekijk website
Logo BD Works

BD Works

Birgit haar kracht ligt op de implementatie en het praktisch maken van strategische plannen. Dit doet ze door middel van coachende gesprekken, trainingen en aansturing van medewerkers binnen zakelijke- en zorgmarkt.

Bekijk website
Logo Met Impact

Wilma van Zuilen

Wij bieden begeleiding op individueel-, team- en organisatieniveau. Dit doen we MET IMPACT. Dit houdt in dat we aan de slag gaan met wat echt nodig is; soms confronterend, waar passend met humor, waar resultaten bereikt worden, en altijd vanuit veiligheid en zorgvuldigheid.

Bekijk website

“We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming."

Secured By miniOrange