over oud hout en jonge scheuten

 

We zien onszelf bij areaconsult “als oud hout met jonge scheuten”. We hebben in de loop van de jaren een schat aan theoretische en praktische ervaring opgebouwd die we graag inzetten voor onze klanten.

We verrijken en versterken hun kennis en handelen met de ervaringen die we opdeden bij andere opdrachtgevers, vaak branchegenoten van hen. Of met inzichten uit de wetenschap (organisatiekunde, verandermanagement, groepsdynamica, psychologie e.d.) of die van andere professionals waarmee we samenwerken.
Maar…. we zijn nooit te oud om te leren, om nieuwe kennis te verzamelen: onze nieuwe jonge scheuten die tevoorschijn komen uit al dat oude, doorleefde hout, dat onze basis vormt.

Leren, in ontwikkeling blijven. Dat adviseren we niet alleen aan anderen, maar daar handelen we zelf ook naar. De partners waarmee areaconsult samenwerkt, leren met en van elkaar. Hiervoor dienen onze inhoudelijke werkoverleggen die we voeren met alle trainer /coaches die samenwerken binnen een bepaald project. Maar ook organiseren we twee keer per jaar een studiedag, waarbij we elkaar inspireren en verrijken. En zo zorgen ervoor dat we permanent werk maken van het verhogen van onze meerwaarde voor onze klanten. Nieuwe scheuten die ontstaan op doorleefd hout.

Onze laatste jonge scheuten? We noemen: positieve psychologie en theorie U. Momenteel zijn we bezig om de inzichten die we daarin hebben opgedaan, door te vertalen naar ons denken en handelen. Maar ook LEAN en de leerstijlen van Kolb vinden hun weg naar onze aanpak.

Wat betekent dit voor onze opdrachtgevers? Wat kunnen “onze jonge scheuten”, onze nieuwe kennis voor hen betekenen? We bieden op verzoek graag een lezing of workshop aan rondom bovenstaande thema’s. Ook kunnen we op maat trainingen verzorgen. We reiken graag theorie aan waarmee anderen verder kunnen. Laat het ons weten. Samen komen we verder.

 

neem contact met ons op

“Met jonge scheuten groei je verder.”

Secured By miniOrange