jonge scheuten cursussen

 

jonge scheuten is een dochter van areaconsult. Ons verhaal gaat over jou. Wij zijn ervan overtuigd dat jij het verschil kunt maken binnen de organisatie waar je werkt. Wat is jouw kracht, hoe krijg je daar meer van en hoe zet je het in. Wij geloven dat iedereen een oerkracht en ultiem talent heeft en wij gaan je helpen dit te vinden.

Jouw ontwikkeling versterkt het sociale weefsel van de organisatie waar je werkt. En een sterke, solide organisatie laat je elke dag met plezier naar je werk gaan, naar een leukere plek om te werken met een betere sfeer. De inhoud van de trainingen zijn licht en luchtig, maar altijd met verdieping. Onze trainingen geven we op inspirerende locaties, het lesmateriaal is creatief en net even anders. De groepen zijn dynamisch en we voegen in al onze trainingen een vleugje natuur toe. Deze vier krachtige elementen zorgen voor een extra dimensie in al onze trainingen.

We doen het anders, we omarmen imperfectie, alles mag er zijn, want dat maakt jou zo bijzonder. We hebben waardering voor dat wat is en ons hier heeft gebracht. Zoals een jonge scheut ook oud hout nodig heeft om te ontspruiten. Dat oude hout weet veel, dat is er al even en heeft hoge golven, stormen en najaarsregen overleefd. Bekijk ons aanbod hieronder.

 

schrijf je direct in

23.1-txt-draag bij aan de ontwikkeling van

gamechangers


Veranderingen volgen elkaar sneller dan ooit tevoren op. Verandering lijkt de enige constante in ons huidige tijdsgewricht. Zorg, overheid, onderwijs, handel en techniek: allemaal krijgen ze ermee te maken. Het vraagt veel van de veranderskills van professionals, adviseurs en managers. Oplossingen voor concrete casuïs- tiek. In de training werken we aan de rol en competenties van managers, professionals en (in- en externe) adviseurs die te maken hebben met verandering en transitie.


lees verder

verzilver je talent


Deze training betekent een groepsgewijze speurtocht naar talenten van de deelnemers. Daarbij helpen en stimuleren de groepsleden elkaar. We maken een talentenpaspoort. Daarna staat de vraag centraal hoe jij je talent kan verzilveren. Dit kan zijn binnen de organisatie waar je werkt of op de arbeidsmarkt. We maken samen een aantal strategieën om je doelen te bereiken en oefenen de meest cruciale situaties met elkaar. Dat helpt alvast voor straks “als het om het echie gaat”.


lees verder

leren in de praktijk


Samen met de afdeling HR opleidingen van Avans+ hebben we een aanpak ontwikkeld, leren in de praktijk genaamd. Daarbij gaat een groep HR professionals aan de slag met een concrete casus van de organisatie van één van de deelnemers. De groep vormt een leerkring die onder leiding staat van een procesbegeleider. Die laatste levert areaconsult in de persoon van Peter Gelens. De deelnemers leren van elkaar en werken aan een concreet resultaat voor het bedrijf dat casushouder is. Deze aanpak is nog in een experimenteerfase.


wilt u op de hoogte blijven?

bezielend leiderschap


Bezielde organisaties presteren doorgaans beter dan hun concurrenten. Bezield is hier bedoeld in termen van waarden gedreven of bevlogen. Meerdere onderzoeken hebben dit inmiddels aangetoond. Bezieling loont, in zoveel opzichten. Bezieling komt niet vanzelf. Een integraal onderdeel van een bezielde onderneming is bezielend leiderschap. Leiderschap dat ziel en zin geeft aan mensen, aan teams; dat betekenis geeft, dat richting geeft en waarden voorleeft. Leiderschap dat voorkomt dat de organisatie stagneert of afsterft; dat vitaliseert en inspireert. Voor mensen die dat willen, is deze training opgezet. .


lees verder

“Leiderschap dat voorkomt dat de organisatie stagneert of afsterft; dat vitaliseert en inspireert.”