Klant aan het woord

4.2-img-logo bravis

Tjaak Takens is teamleider bij Bravis ziekenhuis. Zij heeft Peter benaderd om een team verder te ontwikkelen. Tjaak vertelt: “We hebben een fusie achter de rug en waren zoekende hoe we een specifieke groep professionals mee konden krijgen in de veranderde organisatie. Deze groep kostte ons veel energie. Zij hadden moeite met de veranderde organisatie en bleven sterk in het verleden hangen. We hebben Peter gevraagd om zowel het team als de leidinggevenden te coachen met als doel helder te krijgen wat er nodig is om de groep toch mee te krijgen en de groep in beweging te krijgen” 

Met zijn objectieve opstelling en humoristische werkwijze krijgt Peter de medewerker die uitgeblust is, weer in beweging.

De teamleiders hebben vorig jaar al kennis gemaakt met Peter, tijdens een management development traject. Tjaak: “We hebben Peter ervaren als iemand die op een ontspannen manier, met humor, een probleem boven tafel krijgt. En bovendien een stevige persoon die zich niet laat beïnvloeden en heel goed naar individuen kan spiegelen. Om die reden leek Peter ons ook geschikt voor de coaching van dit team. En dat was een goede keuze, want in korte tijd heeft hij de verschillende punten boven tafel gekregen. Hij heeft een groep medewerkers met weerstand in beweging gekregen. Ook wist hij snel hoe de leiding zich opstelt en spiegelde hij hoe ons gedrag invloed heeft op de medewerkers. Hij heeft ons geholpen om het leiderschap meer te focussen op proces en het ‘hoe’ bij de medewerkers te laten. Het traject met Peter is afgerond, wij kunnen nu zelf verder met het plan en de handvatten die we uit de sessies hebben gehaald. “

Secured By miniOrange