areaconsult, van harte aanbevolen

4.2-img-logo pleyade

“Peter heeft voor Pleyade een aantal coachtrajecten verzorgd in het kader van onze organisatie ontwikkelingen. Hij kan als geen ander medewerkers en teams hun energie in het werk laten (terug)vinden. Ik was zelf vooral betrokken bij de Open Tafel sessies, waarin verschillende medewerkers van elkaar leerden en van elkaars verschillen leerden genieten. Peter heeft zich daarbij laten zien als een coach die bruist van energie en op een open en eerlijke manier spiegelt.

Peter denkt áltijd in mogelijkheden; als het via de ene weg niet lijkt te kunnen, laat hij je zonder oordeel inzien dat er andere wegen zijn. Peter hanteert een integrale aanpak en kan mensen van allerlei niveaus voor zich winnen. Hij is een kei in prikkelen, raken, motiveren en stimuleren.

Areaconsult heeft daarnaast een netwerk van professionals, waardoor zij goed kunnen aansluiten bij de behoeften van de klanten en hun teams. Ik beveel hen van harte aan.” 

Kim Peters-Aleven, gebiedsmanager de Liemers, Pleyade