studiedag

Normaal gesproken ontwerpen en faciliteren wij studiedagen voor opdrachtgevers, maar nu organiseren we een studiedag voor onszelf. We plannen een moment om met elkaar even stil te staan bij de inhoud van ons werk en om waardevolle kennis bij elkaar op te halen, zodat we onze samenwerking een extra dimensie kunnen geven.

Over twee weken zullen we met het area-team (Peter, Lenny, Birgit en Renske, onze projectcoördinator), bij elkaar om van elkaar te leren. We doen dat samen met Suzanne Brinkman van “BrinQ – training en communicatie” en Wilma van Zuilen van bureau “met impact”. Zowel Suzanne als Wilma zijn partners waar we als bureau graag mee samen werken: en dus ook graag mee en van leren.
Zo’n inspirerende dag vraagt natuurlijk ook om een inspirerende omgeving. Daarom hebben we ervoor gekozen om bijeen te komen in De Ruimte in Breda. De Ruimte is van origine een karakteristiek speels kleuterschoolgebouw. Maar is nu een training -/vergaderlocatie met een huiselijke sfeer.

Iedereen bereidt voor deze dag een onderwerp voor, dat we met elkaar zullen delen. Dit kan een bepaalde methodiek of werkvorm zijn. Zo laten we verschillende onderwerpen de revue passeren, denk aan positieve psychologie in relatie tot teamontwikkeling/teamcoaching, inzichten over systeemdenken, inrichting van organisaties in relatie tot stakeholders en samenhangende risico’s en kansen, enzovoorts.

Het delen van inzichten, werkvormen en inspiratie staat deze dag centraal. Maar ook het reflecteren met en op elkaar zal niet ontbreken. Ons doel is om er rijker en sterker van te worden, zowel individueel als met elkaar. En bovenal het hebben van veel (werk)plezier!
Als de studiedag voorbij is, vertellen we er meer over via onze website! Omdat we kennis graag delen.