het adviseren van verdraaide zelforganisaties

We zijn als areaconsult veelvuldig betrokken bij veranderprocessen bij onze opdrachtgevers. Veelal draait het dan om initiatieven, waarbij begrippen centraal staan als: meer ruimte, meer regelvermogen voor de professional; krachtige teams; terug naar de bedoeling; van een beheersmatige naar een meer ontwikkelgerichte cultuur; van controle naar vertrouwen.

In dat kader doen we tal van praktijkervaringen op. Maar we laten ons graag inspireren door andere organisatiecoaches die vergelijkbare ervaringen opdoen rondom deze thema’s. In dit kader delen we graag het artikel van Jorn Bruining met jullie. Jorn heeft dit artikel gepubliceerd in Management & consulting, het vakblad van de OoA, de Orde van Organisatieadviseurs. Dat het maar mag inspireren!

Klik hier voor een link naar het artikel : Jorn Bruining – Verdraaide Zelforganisaties