terugkijken en vooruit

De Kerstboom met al zijn fonkelende lampjes staat momenteel in menig huiskamer en kantoor de donkerte van de decembermaand te verlichten. Een jaar loopt ten einde, een nieuw kondigt zich aan. Voordat we vooruitkijken naar 2017, willen we graag stilstaan bij wat was.

2016 heeft ons veel gebracht. Het is het eerste volledige jaar waarin wij samen hebben gewerkt met onze partner Birgit Dekkers: zij is een aanwinst voor areaconsult. Zij breidt ons repertoire uit en ze is een fijne samenwerkingspartner. Nieuwsgierig naar wat zij allemaal doet? Dat kun je hier lezen: artikel maak kennis met Birgit.

Daarnaast is op 4 januari 2016 onze website live gegaan. En nog iedere dag zijn wij hier enorm trots op! Laat areaconsult jullie kompas zijn in de reis van organisatie-, team- of individuele ontwikkeling. Wij staan voor je klaar!

Ook staat er onder de naam van jonge scheuten een groot aanbod van trainingen klaar die aangeboden worden op basis van open inschrijving. De training gamechangers hebben we bijvoorbeeld voor de vijfde keer succesvol uitgevoerd. Wat de deelnemers van de vierde editie hierover hebben gezegd kun je hier lezen: testimonial gamechangers.

Met veel plezier hebben wij het afgelopen jaar gewerkt aan verschillende opdrachten waarbij het accent vooral heeft gelegen op veranderprocessen, management development, professionalisering en (beter) samenwerken. Wij zijn onder andere voor Prisma, GGZ Breburg, ROC de Rotonde, Filios Scholengroep, Zuidzorg, Pleyade, Cedrah, Crabbehoff, Dubbele Diagnose, HIC en Groenhuijsen werkzaam geweest. Wij willen hen bedanken in het vertrouwen in areaconsult en de prettige samenwerking. Op naar een vruchtbaar 2017!

Tot slot staat 2016 ook in het teken van jonge professionals op het gebied van HR. Tot tweemaal toe heeft Peter een HRM afstudeer-duo begeleid van Avans hogeschool. Daarnaast heeft hij twee workshops uitgevoerd voor Avans studenten.

Dit gezegd hebbende, willen wij iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2017 toewensen!
Lenny, Birgit, Esther en Peter

– Blijf je verwonderen, laat je overdonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere. –