inspiratie voor teamcoaches

18.1-img-geef een boost aan je ontwikkeling

Vervul jij in het dagelijkse leven een rol als teamcoach en wordt er veel van jou gevraagd? Weet jij collega’s te inspireren en help jij hen zowel met hun individuele- als met de teamontwikkeling?

areaconsult heeft in samenwerking met CSS Breda de vierdaagse training ‘Inspiratie voor de Teamcoach’ ontwikkeld. Tijdens deze training ontwikkelen teamcoaches zelf een routekaart voor de toekomst, waarin zij aangeven op welke wijze zij hun rol en taak als teamcoach verder willen ontwikkelen en hoe zij dit aanpakken.

Hierbij helpen areaconsult en CSS Breda jou door middel van:
– het aanreiken van kennis en tools over teams en teamontwikkeling;
– het aanreiken van kennis en tools op het gebied van leer- en ontwikkelprocessen binnen teams;
– het aanreiken van kennis en tools rondom werkplekleren in al zijn vormen, zoals intervisie, reflectie, coaching, beeldend trainen, virtuele leeromgevingen, blended learning en andere leertechnologieën;
– het aanreiken van kennis en tools op het gebied van teamcoaching.

Wanneer:
De training is verschoven naar Q3 of Q4 van 2017. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van wanneer deze training start? Neem dan contact met ons op via de volgende link: http://areaconsult.nl/contactformulier/.

Waar:
In regio Breda.

Kosten:
Deelname bedraagt € 1.950,- met een 0% BTW-tarief wegens het scholingskarakter.

De training is praktijkgericht: het geleerde is direct toepasbaar. Dit komt doordat de cases van de deelnemers centraal staan en zij zelf ook oefenen met tal van leervormen en -middelen die gelijk de volgende dag ingezet kunnen worden. Zij doen kennis op over het faciliteren van teamontwikkel- en leerprocessen, werkplekleren (zowel met als zonder leertechnologie) en hoe zij zelf de ontwikkelfunctie van de organisatie kunnen versterken.

Nieuwsgierig naar het programma? Klik op deze flyer en bijhorende leaflet. Let op: tijdens de genoemde data in de flyer wordt deze training niet gegeven.