hoe gaat het met de gamechangers van training #4?

24.1-img-wij dragen bij aan een duurzame

Hoe gaat het met de gamechangers van training #4? Begin april van dit jaar is deze groep gestart met de training om hun rol als veranderaar en de benodigde competenties in kaart te brengen. We zullen met elkaar evalueren of de training heeft gezorgd voor een duurzame verbetering van de skills van deze stroomversnellers.

Benieuwd hoe deze deelnemers de eerste vier bijeenkomsten hebben ervaren? Lees de volgende blog: http://areaconsult.nl/2016/06/22/testimonial-gamechangers/.

Naast het feit dat het fijn is om elkaar weer te zien, zullen we ook deze keer stilstaan bij de verbeterpunten die de deelnemers willen meegeven. Dit alles om de vijfde editie van gamechangers te optimaliseren en nóg gewilliger te maken. De volgende editie verwachten we in 2017 uit te voeren. Benieuwd wanneer dit zal zijn? Houd de website in de gaten!