het is weer tijd to change the game! vanaf 12 oktober

25.1-img-we maken samen een aantal

In feite is het altijd aan de gang: verandering. Maar nu is het weer tijd om hier even bij stil te staan.

We zullen het met elkaar eens moeten zijn dat veranderen een steeds meer crucialere competentie wordt, zowel van bedrijven als van individuen. Veranderingen volgen elkaar ook steeds sneller op, het lijkt de enige contante factor te zijn. Dit vraagt veel van de veranderskills van professionals, adviseurs en managers.

Peter, van areaconsult, wil jullie hierbij faciliteren. En dat doet hij door middel van een training: gamechangers. Vanaf 12 oktober a.s. wordt deze training voor de vijfde keer (!) gegeven. Nieuwsgierig geworden of het iets voor je is?

In vier ochtenden, te weten 12 & 19 oktober en 9 & 30 november, en twee terugkom dagdelen wordt letterlijk stilgestaan bij verandering. Je krijgt inzicht in jouw rol, jouw effectiviteit als veranderaar. Het laat je kennis en vaardigheden over het organiseren en begeleiden van veranderingen vergroten en je kunt werken aan concrete (zelf ingebrachte) casuïstiek.

Dat gamechangers een succesvolle training is (waardering een 8,4!), wordt bevestigd uit de feedback van de vorige trainingen. Ex-deelnemers geven aan dat de training als leerzaam wordt ervaren door de praktische voorbeelden en het grote aanbod van wetenschappelijke literatuur en artikelen ter onderbouwing. “Een wandelende WIKIPEDIA. Heerlijk om naar zijn verhalen en voorbeelden te luisteren, waar stiekem veel kennis in gedeeld wordt”.

Kijk voor meer feedback naar de volgende testimonial http://areaconsult.nl/2016/06/22/testimonial-gamechangers/.

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en zet een stap vooruit! Klik voor meer informatie en wijze van aanmelden op de volgende link: http://areaconsult.nl/gamechangers/.