nog maar één maand… ga je mee?

71.-img-onze exptertise overzichtelijk

Nog maar (minder dan) één maand…… en dan is het tijd om even stil te staan voor diegenen die al zo lang in beweging zijn. Wij organiseren dinsdag 20 september 2016 een dag waarop reflectie centraal staat. Want reflecteren is het nieuwe leren!

Dit programma helpt je om inzicht te krijgen op onderliggende patronen en dynamieken in je (professionele) leven. Je ontdekt wat je deed en je ontdekt wat je doet. Het helpt jou om jouw identiteit, jouw waarden en missie helder te maken.

“in beweging” is gecreëerd door Nanneke van Drunen, van Nankracht Communicatie, en Peter Gelens, van jonge scheuten. Zij zijn beiden erg enthousiast om jou te begeleiden tijdens deze reis. Ga je mee? Er zijn namelijk nog een aantal plekken vrij! Volg het programma en weet wat jouw bestemming is.

Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op: http://areaconsult.nl/in-beweging/.