Nieuwe workshop ‘In beweging’

4.1-img-samen onderweg naar

Jonge scheuten heeft, in samenwerking met Nanneke van Drunen van Nankracht Communicatie, een nieuwe workshop ontwikkeld met de titel ‘In beweging’. De workshop is een reisdag die zin geeft aan het verleden en zin geeft in de toekomst. De eerste reisdag is gepland op 20 september 2016.

Bestemming (on)bekend
Het programma is ontwikkeld voor managers, professionals, of (zelfstandig) ondernemers die toe zijn aan een opfrisbeurt van hun professionele handelen. Het programma helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en dynamieken in het (professionele) leven van deelnemers. Reflectie staat centraal en deelnemers gaan op zoek naar de stip op de horizon waar ze naartoe willen reizen. We maken helder wat de identiteit, waarden en missie van de diverse deelnemers is.

Meer informatie
Per dag kunnen maximaal zestien mensen deelnemen. Dit beperkte aantal mensen maakt dat deelnemers elkaar kunnen leren kennen en er diepgang in de groep tot stand komt. Bekijk voor meer informatie onderstaande flyer of neem contact met ons op. Wil je deelnemen? Een plek voor deze reis is gemakkelijk en snel online te boeken.

Flyer ‘in beweging’