Gamechangers training 2016 gaat van start!

Wat heb jij met innovatie en verandering? 

Je hebt tijdens je werk te maken met het begeleiden en/of uitvoeren van veranderingen. Je vraagt je af op welke manier jij dit het beste kunt uitvoeren. Hoe doe jij het nu? Misschien is het time to change the game!

Op het moment dat jij deze training gaat volgen, krijg je inzicht in jouw rol als veranderaar en welke competenties je hiervoor gebruikt. Jouw kennis wordt uitgebreid en je vindt oplossingen voor concrete (eigen) casuïstiek. De training zorgt voor een duurzame verbetering van jouw skills als veranderaar, jij als stroomversneller.

Een geslaagde gamechangers training in 2015 heeft ervoor gezorgd dat deze training op 6 april 2016 opnieuw van start gaat. De training bestaat uit vier dagdelen en vindt plaats in regio Breda. Are you ready to make the change?

Uitnodiging gamechangers 2016
Klik op de bovenstaande uitnodiging voor meer informatie.