over areaconsult

 

Wij zijn specialist in training, coaching & advies van individuen, teams en organisaties. Wij gaan aan de slag om potentieel vrij te maken en te verbinden met organisatiedoelstellingen. Individueel of in teamverband, maar altijd vanuit concrete doelen en ambities. Daar ligt ons hart, onze kracht en daar zijn we goed in. Hoe wij het verschil maken?  

oprechte aandacht
Vanuit een oprechte intentie willen we bijdragen aan beter. We staan vragend in het leven en staan open voor jouw verhaal. We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming.

professionele inzichten
Wetenschappelijke- en methodische inzichten vormen de basis van al onze interventies. We staan open voor kritiek en reflectie en zoeken altijd naar nieuwe wegen om onze eigen aanpak te blijven verbeteren.

bezielen en verrijken
Bij areaconsult versterken we het sociale weefsel van een organisatie en vitaliseren we mensen. We stimulereren ontwikkeling en bezielen. Verrijk jezelf, je organisatie, “come alive” en ontsluit je potentie.

 

wat kunnen we voor jou betekenen?


Peter Gelens

Peter's werkterrein is vooral gelegen op het gebied van personeel, arbeid, management en organisatie. Sinds 2011 verbonden aan areaconsult. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 51 68 60 00 of via petergelens@areaconsult.nl.


Lenny Dekkers

De kracht van Lenny is zorg en ondernemerschap bij elkaar brengen, makelen en schakelen tussen initiatieven en komen tot kansrijke, toekomstgerichte concepten voor de zorg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 21 39 49 75 of via lennydekkers@areaconsult.nl
Birgit-Dekkers-met-logo.png

Birgit Dekkers

Birgit haar kracht ligt op de implementatie en het praktisch maken van strategische plannen. Dit doet ze door middel van coachende gesprekken, trainingen en aansturing van medewerkers binnen zakelijke- en zorgmarkt. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-12438248 of via birgit@bdworks.nl.
https://areaconsult.nl/wp-content/uploads/2017/11/Foto-Renske-van-der-Vorst.png

Renske van der Vorst

Renske ondersteunt areaconsult op zowel organisatorisch als facilitair gebied. Ze zorgt ervoor dat iedereen heeft wat hij of zij nodig heeft om hun werk te kunnen uitvoeren. Ze bewaakt deadlines, maakt o.a. planningen, overzichten en werkboeken en is bezig met het inrichten van een samenwerksite.

“We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming."

 
 
Secured By miniOrange