groeisaam groep

Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals, die hun kracht en expertise gebundeld hebben om meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Binnen de groeisaam groep delen we kennis, inzichten en ervaring. We leren van elkaar, met als enig doel om een nog betere professional te worden. De leden van de groep hebben ieder hun eigen bril om naar casuïstiek te kijken. Die verscheidenheid is de kracht van dit samenwerkingsverband. We willen multifocaal kijken, totdat we de hefboom van veranderen zien. Doordat we samenwerken, ontstaat voor onze opdrachtgevers de mogelijkheid om een breder pakket aan diensten af te nemen. Dat leidt tot meerwaarde voor medewerkers en organisaties.

 

interesse in een samenwerking?
Logo Lisette Immink

Lisette Immink

Ruime ervaring als trainer, coach en HR business partner met speciale aandacht voor organisatieontwikkeling en leren, om zo het beste uit mens en organisatie te halen. Daarnaast zet zij zich in als coach voor individuele vragen die specifiek gaan over het combineren van werk met een zorg intensieve thuissituatie.
Logo Jorn Bruining

Jorn Bruining

Jorn helpt organisaties met het werken vanuit de bedoeling, het vormgeven aan zelforganisatie, het versterken van leiderschap en teamsamenwerking. Vooral in zorg, welzijn, onderwijs en gemeentes. Als anders kijken, denken, doen wordt gevraagd.
Logo Iris van Nes

Iris van Nes

Wij veroorzaken happiness@work! Wij helpen organisaties bij het detecteren en ontwikkelen van de talenten in hun organisatie, of het nu in- door of uitstroom betreft. Dat doen we door middel van advies, assessments en operationele ondersteuning bij de implementatie.
Logo Karin Sizoo

Karin Sizoo

Karin is een senior trainer gespecialiseerd in trainingen en coaching op het gebied van gedrag en communicatie. Persoonlijk leiderschap is daarin een centraal thema. Om deelnemers zo actief mogelijk te betrekken bij hun leerproces laat zij hen ervarend leren. Karin zet hiervoor graag honden en theater in als middel.
Logo Anouk Ketels

Anouk Ketels

Anouk adviseert en ondersteunt directie en management bij strategische, tactische en operationele HR-zaken in de functie van projectleider of HR business partner. Daarnaast houdt Anouk zich bezig met duurzame inzetbaarheid en kan zij organisaties begeleiden in het opzetten van een totaalprogramma waarin alle elementen van duurzame inzetbaarheid samenkomen.
Logo Lisette Immink

Riènne Oomes

Oomes loopbaanbegeleiding en Coaching brengt professionals weer in verbinding met zichzelf en hun werk. Met het laatste restje energie terug gaan naar je talent en het zelfvertrouwen om weer met plezier te werken.
Logo Karin Neijenhuis

Karin Neijenhuis

Karin’s motto is “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Ze visualiseert visies en plannen, zodanig dat ze een zichtbaar plekje in een lijst verdienen en niet in de spreekwoordelijke lade. Daarbij combineert ze haar tekenvaardigheden met haar expertise als communicatieadviseur.

“We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor het hart van de mens wordt verbonden met de onderneming."

Secured By miniOrange